Kun tavaroita on vähemmän ja ne ovat järjestyksessä - saat enemmän aikaa, energiaa ja vapautta itsellesi.

Kaikkien elämäntilanteet ovat yksilöllisiä ja palvelu räätälöidään jokaisen tilanteeseen ja budjettiin sopivaksi. Projektit hoidetaan yhteistyöllä ja kaikki mieltymykset, tarpeet ja toiveet otetaan huomioon rakennettaessa stressittömämpää tilaa ja elämää.

Kun karsimme ja järjestämme tavarasi yhdessä, niin saat jatkossa keskittyä asioihin joista pidät.

Paikan päällä toteutettavista ammattijärjestäjän palveluista saat kotitalousvähennyksen 60% verotuksessa.

Palvelut

Plan

15-30 Minuuttia
Maksuton suunnittelukäynti

Plan eli suunnittelun aloitus. Tämä on maksuton suunnittelukäynti ja sisältyy kaikkiin palveluihin. 

Suunnittelukäynnillä katsotaan tilat ja asetetaan tavoite sekä sovitaan mitä tehdään ja millaisella aikataululla. Suunnittelukäynti voidaan tehdä joissain tapauksissa myös puhelimen välityksellä.

Light

3 Tuntia
165 € (Sis. alv 24%)

Kokonaisuus sisältää vahvan alun ja selkeytystä rajattuun kohteeseen. Kesto alk. 3h.

Kolmessa tunnissa ehditään järjestämään esimerkiksi pieni vaatehuone tai keittiö, eteinen…

Kotitalousvähennyksen (-60%) jälkeen sinulle jää maksettavaksi 66€

Super

5 Tuntia
270 € (Sis. alv 24%)

Palvelu sisältää yhden tilan järjestelyn, esim. varasto, huone, keittiö. Työmäärä alkaen 5 h.

Tämä on suosituin palvelumme. Tässä ajassa ehdit saada ammattijärjestäjältä selkeän suunnitelman ja toteutuksen siitä miten tilasta saadaan toimiva, selkeä ja helppokäyttöinen. 

Kotitalousvähennyksen (-60%) jälkeen sinulle jää maksettavaksi 108€

Total

+6 Tuntia
Hinta tapauskohtainen

Pyydä tarjous isommasta projektista. Isot kokonaisuudet hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Voin kuljettaa tarvittaessa kierrätykseen meneviä tavaroita sen verran kuin henkilöautoon mahtuu.

Online

50 €/h (sis. Alv 24%)
Asutko kauempana ja haluat apua aloittamiseen ja projektin edistämiseen. Haluatko järjestää kotisi itse, mutta tarvitset vinkkejä ja tsemppaamista matkan varrella?
 
Marikon Online etäpalvelu toteutetaan puhelimitse tai videoyhteydellä. Etäapuun kuuluu myös maksuton suunnittelu, joka tehdään puhelimitse.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tässä on vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Katso, jos saat näistä lisätietoa palveluistani. 

Asiakastöitä

Palvelupaketin hinta muodostuu alkukartoituksesta (plan). Se on kaikille asiakkaille ilmainen. Sen jälkeen valitaan tarpeisiisi sopiva palvelu vaihtoehdoista Light / Super / Total / Online.  Tuntihinta on 56 €/ h (sis. alv 24%). Minimiveloitus on kaksi tuntia. 

Peruutus tulee tapahtua 24 tuntia ennen sovittua tapaamista puhelimitse viestillä tai sähköpostilla. Peruuttamattomista käynneistä laskutetaan 50% sovituista tunneista.

Paikan päällä toteutettavista ammattijärjestäjän palveluista saat kotitalousvähennyksen 60% verotuksessa. 

Esimerkiksi 5 tunnin Marikon Super-paketti maksaa 270€ (sis. alv 24%). 

Kotitalousvähennyksen (-60%) jälkeen sinulle jää maksettavaksi 108€.

Marikon yrityksen koti ja toimisto sijaitsee Uuraisilla eli lähtöpiste on Uurainen. Toimintasäde on siitä katsoen lähikunnat. 

Matkakulut (0,65€/km sis.alv.) veloitetaan yli 10km ylittävältä osalta yhteen suuntaan (eli meno-paluusta vähennetään yhteensä 20km kokonaiskilometrimäärästä).

Voin kuljettaa tarvittaessa kierrätykseen meneviä tavaroita sen verran kun henkilöautoon mahtuu. 

Katso ennen ja jälkeen kuvia tekemistäni kohteista

Kohteen yksi järjestely. Tässä kohteessa muokattiin koko perheen yhteinen vaatehuone.  Voit huomata miten ylimääräisten karsiminen ja vaatteiden järkevämpi järjestäminen auttoi selkeyttämään koko tilan. Kaikki perheenjäsenet löytävät omat vaatteet helpommin ja järjestys pysyy paremmin yllä muutosten ansiosta.

Kohteen yksi vaatehuoneen hyllyille lisättiin kodista löytyviä laatikoita ja kestokasseja, jotta vaatteita saatiin pystyviikattua. Siistit laatikot ja kestokassit auttavat vaatteita pysymään omilla paikoillaan ja oikeissa kategorioissa. 

Kohteen kaksi järjestely. Tässä kohteessa järjestettiin kaappi, johon oli kertynyt paljon kaikkea erilaista tavaraa. Kaapista karsittiin turhat pois ja jäljelle jääneet järjestettiin kategorioittain.  Voit huomata jälkeen kuvasta miten paljon kaappiin oli kertynyt sinne kuulumatonta tavaraa ja kuinka järjestelyn jälkeen kaikki on helposti saatavilla. 

 

 

Kohteen kolme järjestely. Tämän lapsille suunnatun puuha- ja askartelukaapin tärkein tavoite oli tehdä kaapista helppokäyttöinen ja käytännöllinen. Järjestelyn jälkeen lapset pystyvät omatoimisesti hakemaan kaapista tarvitsemansa ja palauttamaan ne oikeille paikoilleen helposti. Tavarat eivät jää levälleen, kun niille on selkeä paikka. Laatikot nimikoitiin, jotta kaikki tietävät mitä missäkin kuuluu säilyttää. Kaikille tavaroille pohdittiin huolella systemaattinen paikka ja pidettiin myös huoli, että laatikot pysyivät riittävän keveinä lasten käsiin.