Olen Mari. Koulutettu ammattijärjestäjä, karsimisen ja järjestämisen ammattilainen. Vapautan ihmisiä rojusta ja epäjärjestyksestä.

Aina on olemassa joku syy sille miksi tavarakaaokseen joudutaan. Ihmisten erilaiset elämäntilanteet aiheuttavat väistämättä tilanteita, joissa tavaroiden kanssa joudutaan ongelmiin. Aina ei voimavaroja löydy itseltä tai sairaus voi aiheuttaa ongelmia. Monilla arki on niin hektistä, että aikaa ei löydy ja kaaos pääsee syntymään. Kiirettä voi aiheuttaa vaikka lapset, perhe, vapaaehtoistyö, harrastukset, aktiviteetit, liikunta ja muut itselle tärkeät asiat. Kun kodista tehdään yhdessä toimiva niin aikaa voidaan huoletta käyttää siihen mikä mukavimmalta tuntuu.

Marikon

Mari ja Marikon

Olen Mari Vanhala, 40-vuotias kolmen lapsen äiti Uuraisilta. Olen käynyt kotitalous- ja kuluttajapalveluiden perustutkinnon sekä opiskellut tradenomiksi. Olen kerryttänyt kokemusta kodeista, lapsista, vanhuksista sekä asiakaspalvelutyöstä.

Vapaa-ajallani olen opiskellut kodin järjestämistä vuodesta 2017 lähtien, kun jouduimme omassa elämässämme kaaokseen. Meille syntyi pienin välein kolme hyvin allergista lasta ja valvoimme vuosia lastemme kanssa. Aikaa ja jaksamista ei ollut kodin järjestämiseen ja tavarat katoilivat. Harrastuksiin ja eri menoihin lähteminen oli hankalaa, koska asiat olivat hukassa.

Halusin syksyllä 2022 yhdistää kaiken koulutuksen, kokemuksen ja ammattitaitoni yhteen ja opiskelin ammattijärjestäjäksi, jotta voisin auttaa myös muita selviämään kaaoksen keskeltä sujuvampaan ja helpompaan arkeen.

Työskentelen yrityksessä nimeltä Marikon, joka palvelee Uuraisilla ja sen lähikunnissa.

Tiedän, että karsiminen ja järjestely on aikaa vievää ja raskasta, mutta minulla on keinot ja ammattitaito, jonka avulla se on helpompaa. En poista koskaan mitään ilman asiakkaan lupaa ja voimme yhdessä pohtia mitkä tavarat ovat tarpeellisia ja mitkä tarpeettomia. Minulla on myös ehdoton vaitiolovelvollisuus, joten en kerro kenellekään tavarahaasteistasi. Noudatan Suomen ammattijärjestäjät Ry:n eettisiä ohjeita.

“Karsimis- ja järjestelyurakkaan motivoituminen on yksin vaikeaa. Kun Mari saapui avuksi, niin homma käynnistyi helposti. Saimme parissa tunnissa paljon ylimääräisiä tavaroita karsittua ja lastenhuoneeseen selkeämmän järjestyksen. Karsittuja tavaroita myymällä sain vielä katettua melkein kaikki ammattijärjestäjän kustannukset"

Perheen äiti 40v.

“Mari saapui apuun lasten askartelukaapin järjestämisessä. Nyt tavaroilla on omat nimikoidut laatikot hyllyllä siististi kategorioituna, ja kaikki materiaalit suoraan nähtävillä. Lasten on helppo itse ottaa valitsemansa askartelupuuha kaapista pöydälle. Marilta löytyi siis järjestämisideoiden lisäksi toimivat säilytysratkaisut tavaroille, jotka nykyään myös palautuvat niille kuuluville paikoille"

Perheen äiti 32v.

#sujuvaarki